Maxime Trijols historie starter allerede i 1859 hvor familien Trijol installerer deres første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, sikkert tempo er kapaciteten blevet udbygget gradvist. Maxime Trijol producerer i dag “eaux-de-vie” på tyve Charente-stills, og er nu regionens største […]
Sushi er kendetegnet ved fine smagsnuancer: sødt, surt, salt, stærkt og umami. Vinen dertil skal give en god balance og modspil – men ikke dominere. Som alt andet er det i sidste ende en smagssmag, hvilken vin man foretrækker til sin sushi. Men hvis du vil have lidt mere at gå efter, så har vi […]
Gastros vinanmeldere har smagt sig igennem mere end 25 champagner og en håndfuld dark horses. Og vores årgangschampagne fra Legras & Haas var med: “Efter champagneforhold er Legras & Haas et ungt hus. Startet i 1991 af parret Brigitte Haas og Francois Legras fra den berømte Legras-familie i Chouilly. Nu kører sønnerne Rémi og Olivier […]
Côtes du Rhone Village fra Cuvée du Vatican blev hædret i lørdags. I sidste weekend løb den 12. udgave af Rhône-vinfestivalen af stablen. Den blev afholdt blandt vinmarkerne i Dansk Vincenter ved Avedøre, hvor mere end 900 vinentusiaster smagte sig igennem ca. 350 forskellige vine fra Rhône-området i Frankrig. Vi var med blandt udstillerne og […]