Gastros vinanmeldere har smagt sig igennem mere end 25 champagner og en håndfuld dark horses. Og vores årgangschampagne fra Legras & Haas var med: “Efter champagneforhold er Legras & Haas et ungt hus. Startet i 1991 af parret Brigitte Haas og Francois Legras fra den berømte Legras-familie i Chouilly. Nu kører sønnerne Rémi og Olivier marker og kældre. De har fulgt med tiden og lægger om til biodynamisk drift. I kælderen bruges der heller ingen hjælpestoffer under stabiliseringen af mosten efter pres. Chouilly er Côte de Blancs, og husets 2008 er selvsagt 100% chardonnay med dosage på knapt 7 g/l. Legras & Haas årgangschampagner har brølet frem, selvom husets lidenhed og begrænsede distribution har skjult det, siden 02’eren og 08’eren er foreløbige toppunkter. Mesterlig Chardonnay. Den dufter af brioche, gærede øl, kærnemælk og smørsyre, nydansk cider og smørstegt skolekridt og flamberet kalkstenshule. Grotesk billig.” Gastro, December 2015/Januar 2016
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.