Vin til din fest!

Vin til festen

Vi vil meget gerne levere vinen til din næste fest! Kom ind og få en snak om budget, smag og festmenuen – så hjælper vi med at finde de helt rette vine.

Vi har fuld returret på alle uåbnede flasker!

Vi har samlet lidt ideer til en vinmenu, som rammer bredt og ikke sprænger budgettet:

Velkomst

Hvidvin

  • The Applicant Chardonnay: en indbydende Chardonnay med en rund og fyldig smag. Går godt til retter med kylling, lys fisk, lette pastaretter og grønne salater.
  • Vallena, Soave frisk Soave af egen import. Lavet på 100% Garganega. Den har masser af frugt, fint afbalanceret med en let syre. God til fisk og salater.

Rødvin

  • Ulisse Montepulciano d´Abruzzo – Duften er eksplosivt frugtig med noter af solmodne kirsebær, solbær og krydderier. Smagen er rig og fyldig, God som ledsager til retter med kalve- og oksekød eller fjerkræ.

Dessert

  • Pineau des Charentes, Lheraud – en cognac-likør, lavet på druerne Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard og derefter lagret i syv år på egetræsfade, der tidligere har været brugt til cognac. En utrolig populær dessertvin.
  • Borgo Piemonte Brachetto DOC  – en genial ledsager til kager eller frugtdesserter. Vinen er perlende, læskende, sød og flot. Servér den velafkølet