Bisgaard Vinhandel er ejet og drevet af ægteparret Eva og Evan Bisgaard. De har tidligere været købmænd i både Nørresundby og Svenstrup, men fik med tiden større interesse for vin, blomster og lækre specialiteter end for vaskepulver, mel og skummetmælk. De besluttede derfor i 1999 at springe ud i forsøget med at åbne en specialbutik i Støvring. Det viste sig hurtigt at have stor potentiale og derfor købte de i 2001 Støvrings gamle “Tatol” på hovedgaden, som efterfølgende blev raget ned og erstattet med store, nye butikslokaler.

Butikkens sortiment er konstant blevet udvidet og udviklet og byder efterhånden på en bred vifte af vine, special øl, teer, kaffer, sennep, marmelader, pesto, hjemmebagte småkager, bolcher med og uden sukker, lækre håndlavet chokolader, potter, blomster, brugskunst, kopper og meget, meget mere.

Visionen for vinhandelen er, at der skal sættes fokus på smagen, oplevelsen og det uformelle. Derudover sætter hele personalet en ære i at tilbyde kvalitet til konkurrencedygtige priser, samt et højt og usnobbet serviceniveau.

Tag et virtuelt kig indenfor i butikken her: