Viser alle 2 resultater

Lo Sparviere – ”Spurvehøgen”
Azienda Agricola Lo Sparviere ligger i Monticelli Brusati, i hjertet af Franciacorta. Et tidløst sted, der fortæller en historie om tradition og kærlighed til landet. Navnet ”Lo Sparviere” betyder spurvehøg og stammer fra et billedet, som hænger over en majestætisk pejs i familiens herregård – vingårdens historiske hjerte.
Lo Sparviere har til huse i en gammel landejendom, der har rødder tilbage til den sekstende århundrede, ejet af fru Monique Poncelet Gussalli Beretta, en målbevidst kvinde, der var fast besluttet på at genvinde historien og charmen i dette gamle hjørne af Franciacorta.
Fru Poncelet arvede sin passion for jorden og vingården fra hendes svigerfar, advokat Franco Gussalli, hvis familie spillede en ledende rolle i landbrugsaktiviteter i Franciacorta i generationer. Dette omfattede produktion af små mængder vin, der oprindeligt var beregnet til venner og familie.
Denne familielidenskab er blevet bevaret samt hele tiden udvidet og udviklet, så i dag består Lo Sparviere af mere end 60 hektar ejendom, hvoraf 30 er beplantet med Chardonnay og Pinot Noir, alle dyrket organisk siden 2013.